Rezultatski sustav

Glavni cilj svakog sportskog natjecanja su rezultati i njihova obrada. Naši rezultatski sustavi omogućuju provedbu natjecanja od samog početka do kraja.

– Izrada rasporeda

– Izračun poretka kako tijekom tako i na samom kraju natjecanja

– Ispis potrebnih izvještaja (zapisnik, rezultati)

– Izrada knjige rezultata koja obuhvaća sve detalje tijekom natjecanja

Web/INFO sustav

INFO sustav služi za prikaz rezultata i rasporeda natjecanja na internetu. Omogućuje svima uključenim u natjecanje (sportašima, organizatorima, novinarima, gledateljima…) jednostavan pristup informacije u svakom trenutku. Podaci se u sustavu osvježavaju u živo.

– Raspored natjecanja

– Rezultati

– U živo rezultati

– Kretanje rezultata

– Poredak tijekom natjecanja

– Statistički podaci za pojedinog igrača u živo

– Statistički podaci za momčadi u živo

– Informacije o sudionicima natjecanja

Ždrijeb skupina

Tijekom izvlačenja skupina vodimo u živo prikaz izvučenih momčadi. Na ekran/projektor prikazujemo svaku izvučenu momčad na ono mjesto na koje pripada unutar skupina. Osim praćenja samog tijeka izvlačenja, pratimo i prezentaciju samog događaja (potpisi govornika, prikaz sponzorski i promo materijala, prikaz video slike…).
Osim prikaza u živo unutar dvorane u kojoj se održava ždrijeb, nudimo i mogućnost praćenje u živo preko interneta. Na web stranici se vidno prikazuju ekipe koje su izvučene (na mjestima na kojima pripadaju) te one ekipe koje još trebaju biti izvučene. Ovakav prikaz omogućuje interaktivno sudjelovanje u ždrijebu i onih osoba koje nisu bile u mogućnosti biti na lokaciji samog ždrijeba.
Odmah po završetku ždrijeba postoji mogućnost prikaza rasporeda utakmice prema Bergerovom pravilu.