Usluge

Svoje bogato iskustvo ugradili smo u paletu svojih usulga koje će podići kvalitetu vašeg događaja, bilo da organizirate sportsko natjecanje, konferenciju ili neki drugi događaj.

 

Obrada rezultata na sportskim natjecanjima

Za Vaš sportski događaja izradit ćemo rezultatki sustav posebno prilagođen Vašim potrebama.

Naš sportski sustav sastoji se od prikaza podataka na semfor na samom mjestu događaja, ispis rezultata i podastaka vezanih za rezultate na papir, u živo praćenje rezultata putem interneta, prikaz svih rezultata i rasporeda na internetu.

 

Live internet streaming

Vaš događaj dobit će na važnosti ako ga bude pratio što većći broj ljudi. Osim onih koji će biti prisutni na samom mjestu održavanja mi Vam možemo omogućiti da pomoću prijenosa na internetu (live streming) povećate broj ljudi koji će pratiti Vaš događaj. Osim što će te na taj način privući više posjetitelja za Vaš događaj u budućnosti, na taj način možete i povećati interes Vaših sadašnjih ili budućih sponzora koji mogu biti prikazani tijekom prijenosa.

 

Akreditacije

Za sigurnu provedbu Vašeg događaja pripremili smo sustav akreditacija. Naš sustav je prilagodljiv svim Vašim potrebama od izrade akreditacija samo sa osnovnim osobnim podacima osobe, pa do izrade akreditacija sa fotografijaa osoba, bar kodom, posebnim zonama kretanja za svaku osobu.

 

Interaktivne igrice za posjetitelje

Kako bi svojim posjetiteljima mogli osigurati još malo dodatnih sadržaja za Vas ćemo izaditi interaktivne igre kojima boravak posjetiteljima na Vašem događaju može biti još interesantniji.